Lars Brobeck

Äntligen ett nytt avsnitt av Lundapodden är i hamn. Denna gången gästas den av parkintendent Lars Brobeck som vårdar det grönaste vi har i Lund. Vi pratar om Stadsparken som följer modets vindar och har blivit fint pimpad med nya byggnationer som skatepark och lekplats. Hur lätt är det att ”freebasa” när man har hand om allt grönt i Lund? Och är karpen i Stadsparksdammen en god matfisk? Varför skall det var nödvändigt att vända upp och ner på vår fina park till Valborg? Och vad hände med plantanerna på Clemenstorget? Lars är en av dem som får människor att må bra, han är mycket sympatisk och han besitter en hel del Ernstiga drag. Ta tillfället i akt och träffa honom på Stadsparkens dag den 20 maj.

Länkar:

Program Stadparkens dag

Hittar tyvärr ingen referens till filmen av flytten av Plantaner.

IMG_4978