Stefanie – glädjekonsument

Glädjekonsumenten Stefanie skulle kunna presenteras som Lunds egna projektledare som fokuserar på att lyfta människan. Hon gläds åt att göra leverera julevenemang genom Thomanders Jul, och hon fokuserar på att hjälpa unga ledare genom sitt Gå före projekt. Vi pratar om Mentor och hur Stefanie fick sitt jobb som drogsamordnare. Vi berör även akilleshälar och Stefanie berättar om sin uppförsbacke med matlagning. Sammantaget så får man en bra bild av hur en bra en projektledare skall vara, speciellt när man leder med glädje, värme och humor samt att man skall ha kul på jobbet. Vi fick dock inte möjlighet att prata Alperna, Hammarby eller Margareta Ribbing, men det kan ni ju göra själva när ni träffar Stefanie på stan. Mycket nöje.

Gå före- förebild

Thomanders jul

Berusad – det började i Lund

 

img_3777