Olga Szczepankiewicz

Lundapodden samtalade med Olga, f.d forskare och brevbärare som sadlade om till programmerare. Vad har Olgas designade kläder för gemensamt nämnare med penicillin och gulsot? Hur är det med forskning och de forskare som håller på ett helt liv kring ett projekt? Knäppa eller uthålliga? Olga berättar om hur hon helt plötsligt en dag stod i en brevbäraruniform med en postcykel. Hur försvarar man sin post nu för tiden? Förr hade postbiljonen en värja men behövde inte uppleva arga lappar på dörrar. Hur hanterar man ett femvåningshus med IKEA och Ellos-kataloger? Med gästens förflutna till ära så skickar vi ett digitalt vykort med hjälp av Postens app. Och det blev minsann lite extra på frågan som hon aldrig fick. Mycket nöje.

Ta en titt på Olgas kläddesign:
http://www.serendipitybyolga.se

Vill du komma i kontakt med Olga?
intillnaturen@gmail.com

img_3222