Cecilia Nebel

Lundapodden presenterar Cecilia Nebel, samtalsvirtuosen, violinisten, krönikören, som i förhör berättar allt hon vet om formel 1. Hennes första journalistuppdrag var på tidningen Exemplar och de sista jobben avslutades i Sydsvenskans regi. Vi pratar om hennes Lundakrönikor som andas framåtanda och förälskelse. Hennes intresse för samtalet gjorde att hon slutade sin anställning och startade eget. Hon är aktuell med sin talkshow Late Night Lund och förklarar hur den föddes. Blir hon någonsin nervös inför alla uppdrag med publik? Vi nämner även Cecilias nya projekt där konstruktiv journalistik är i fokus, och reder samtidigt ut begreppet. Vi pratar även om gemensamma beröringspunkter i yrket som journalist och polis. Det och mycket annat finns i denna slutredovisade förundersökning som kallas Lundapodden.

Vill ni se Cecilia live och nyfiken på hennes gäster så se till att boka in Late Night Lund på Mejeriet den 3 oktober samt den 4 november. Go go go, Cecilia.

Länkar:

Late Night Lund

Lundakrönikan ”Vem ger den väckande kyssen”

Nebel Media

 

img_3386