Snaskefar a.k.a Dag Oredsson

Lundapodden tog sig an “Snaskefar” a.k.a Dag Oredsson. Dag som jobbar som kommunikation- marknadschef för AF-bostäder, berättar om sitt alias. Dag har även varit Qurator på Lunds nation, långt ifrån divan och KBT, och snuddar nästan på långliggarkandidatur. Vi reder ut begrepp som självmordsbaracker, Delphivrålet och Sportsuparföreningen. Kan man orka med ett mörkt mediaflöde med glada youtubeklipp? Vi pratar näsor, gipsade sådana, och hur dessa bildar ett Nasotek. Vi nämner TV, en stor behållning i Dags vardag. Det blir referenser till Masada, Macahan och serien V. Det avslöjas också hur man räknar ut vem som är mördaren på filmduken. Det finns mer av Dags varma humor och funderingar på hans blogg. Igenkänning och framtidstro utlovas. Så när ni hört färdigt podden och vill ha mer Dag så går ni in på följande länk:

https://dagoredsson.com

img_3187-2