Henrik Widegren # 19

Ny säsong av Lundapodden som i det första avsnittet gästas av Henrik Widegren. Utåtriktad läkare med ögon, näsa och hals som specialitet, där hans egen hals gärna används i olika musikaliska konstruktioner. Han är leadsinger i Verklighetens folk, hans senaste album heter Absolut landsting 2.0 och är aktuell i tv-programmet Fråga Lund. Vi diskuterar varför vanliga Panodil finns i sortimentet nu när det finns Panodil Zapp. Vi pratar om hans medverkan i tv4 nyhetsmorgon där han spelade upp sin låt “Googla aldrig dina symtom”. Självklart har han guran med sig och förklarar för dig varför du inte skall googla dina symtom. Vi får även höra en helt nyskriven låt där Henrik hyllar Lund. En god kandidat till Lunds nationalsång. Visste ni att Henrik med bandmedlemmar har skickat bidrag till Melodifestivalen? Nyfiken hur det gick? Lyssna på en sann glädjekonsument och heja fram honom på årets Lund comedy festival.

Henriks hemsida

Läkarrock den 3 sept på Lund comedy festival, boka biljett.

Lyssna på Absolut Landsting 2.0 Spotify

IMG_3234