Fredrik Beverhjelm, själasörjare #16

Lyssna på Fredrik, hårdrockare, själasörjare, bemedlat med ett stort varmt hjärta. Hur upplever man Domkyrkan när man har den som arbetsplats? Vi pratar om Hyby kyrka, känt byggfel. Självklart pratar vi om relationen till Lund och varför man måste ha stora öron som invånare. Vi fortsätter prata Fredriks passion för musik och hårdrock. Kan man förena hårdrock med yrket? Vad händer om man spelar en hårdrocksvinyl baklänges?

Vi fortsätter med Fredriks författarskap som resulterat i ett antal böcker, varav en av dem är “Gummibibeln. Vad får man som frågor som präst när man besöker gymnasieskolor? Vi gör ett försök att definiera lycka och var vi hittar den. Vi nämner som hastigast fader Ralph i “Törnfåglarna” och Sten Frisk från “Tre Kronor”. Slutligen konstaterar vi att det lilla extra inte bör ha några baktankar utan borde vara helt altruistisk. Mycket nöje.

IMG_2386