Mats Nilsson #11

Lundabandet Verklighetens folk skickade sin trummis Mats Nilsson för att prata om deras musikaliska genré Villapop. Mats pratar om det där om att få publiken att komma i konkurrens med parmiddagar, bandyturneringar och vinterkräksjuka. Vi pratar spelningar, replokaler och om att köra motorcykel i hotellkorridorer. Hur har det gått med de inskickade bidragen till Melodifestivalen? Vilka roller finns det i bandet? Vi får ett smakprov från deras första skiva där Mats förklarar vad deras alster Återvinningscentralen egentligen handlar om . Finns det gemensamma beröringspunkter med Brandsta City Släckers? Det blir även lite småsnack kring forskningsstudier som påvisar att trummisen är den smarta killen. Efter mars månad kan ni se Verklighetens folk ute på scenen igen. Info kommer finns på deras sida. Sätt er bekvämt och lyssna och mys med Verklighetens folk låtar. Musikalisk glädjekonsumtion.

Bandets sida:

http://www.theverklighetensfolk.se

Lyssna på Verklighetens folk på Spotify:

https://open.spotify.com/artist/1F8C3yZkjILGT11qBAK4Re

FullSizeRender