Annika Henning #10

Självklart måste Lundapodden ha sin egna nyårskarameller. Vi börjar med att presentera avsnittets sidekick, Annika Henning. Hon arbetar som kommunikatör på Lunds kommun och har ett förflutet som journalist. Vi går igenom några av årets goda nyheter i Lund och samlar dessa i 2015 års gottepåse. Lejonet Lundes öde diskuteras och hur kan ett mindre lyckat resultat ändå vara värt något. Vi tar upp exempel på virala succéer i sociala medier. Vi slår ett öga på Louis Westers parlör med hälsningsfraser på olika språk. Annika leder oss in på Valborg och Sveriges största spontanfest i Stadsparken. Vi tar även upp Peder Winstrup, Lunds egna mumifierade kändis. Och givetvis glömde vi inte bort Lundasonen Måns Zelmerlöv. Vykortet skickar vi till alla våra lyssnare med förhoppningen att 2016 skall ge er många möjligheter för glädjekonsumtion i alla former.

Peder Winstrup- artikel Sydsvenskan

Hjälpa-Att-Ta-Första-Steget-Parlören

Polisen Linus skönsång -Instagram

Annikas cykelrunda med polisen

Återkoppling, gärna goda vitsord : ) magnus@lundapodden.se

IMG_1139